girant…

Des del CALIDOSCOPI on estem integrades anem girant i aprenent…perquè en cada instant, en cada moviment connectem amb allò que ens envolta!!!

 

Respirant lo 2018 ens sentim agraïdes i preparades per a continuar GIRANT, al ritme del col.lectiu, amb l´energia de casadcú i  girant amb el MÓN i la natura…

 

Totes les revolucions diàries que ens fan crèixer, totes les recol.leccions que hem anat guardant i que a dia d´avui ens permeten continuar girant…el dibuix polièdric traçat de colors,figures,energia i projeccció!!!

De vegades girant més ferm , altres girant més tímit o més reflexiu….però sempre girant , i és que el treball en col.lectiu és la força que el mou…i de la qual n´estem aprenent totes plegades!!!

i a totes aquelles persones que ens acompanyeu per a girar conciències i construir canvis de mirada, des de la profunda reflexió , amb encerts i errors, però sense veritats absolutes ni modes esteriotipades…vos abracem!!!

Tenim un projecte compartit, per a oferir un espai a la natura per a habitar-lo, amb tot lo que això comoprtarà…amb la senzillesa dels moments compartits en COL.LECTIU!!!

 

 

CONNECTADES!!!

IMG_20171103_123455

salut i aprenentatges vius

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s