Projecte Educatiu

Situar l´infant en el centre de l´aprenentatge i construir un entorn que sigui respectuós amb ell i amb les seves necessitats requereix crear unes estratègies organitzatives que ens permetin assegurar que l´Espai Tataküa sigui un espai lliure que permeti el desenvolupament general de les diverses intel·ligències i capacitats que té cadascú, a mes de respectar les nostres emocions diàries .

El projecte  es fonamenta en l´acompanyament a l´ infància ,per a que els més petits puguin gaudir  d´ un entorn segur i respectuós  per desenvolupar un  joc lliure i espontani. Un espai on les  acompanyants, educador@s o família, vetllen per la seguretat, l’harmonia i l’equilibri amb l’entorn i  els infants. Una  tasca que es caracteritza per un acompanyament respectuós i conscient, amb serenitat, per tal d’observar i atendre les necessitats dels infants.

Però no només mos centrarem amb els infants, també obrim les portes als adults que vulguin experimentar una altra manera de relacionar-se amb els infants i amb l´entorn, de desapendre moltes coses que tenim enquistades en els nostres subconscients i  encomanar-mos així com emocionar-mos amb la  frescor i espontaneïtat innata  dels petits ,la més sincera visió del món, deixant els prejudicis a banda.

c611588a6ea33ed828eb8b31f4b117d6

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s