Grup de criança

La societat d’avui en dia basada en d’individualisme, el consumisme i l’acció ens ha desconnectat de la criança. Estem envoltats d’uns models plens de missatges contradictoris amb los nostres instints naturals i és difícil trobar un model on sustentar , nodrir i compartir les experiències en quan a maternitat, paternitat i tot lo que comporta.

Cada cop hi ha més famílies que igual que amb el part tenen un nivell de consciència des del que es qüestionen la possibilitat de fer les coses d’una altra manera , i molts cops es troben amb les pressions de l’entorn  amb la falta de models socials propers a les seves conviccions.

Formar part d’un grup divers, però preocupat i vivint la mateixa situació , el naixement d’un fill o filla, podem trobar “ la nostra tribu “ , tribu com a idea de grup de suport , de tornar als orígens i per suposat trobar un entorn de seguretat que ens permeti créixer com a mares i pares

Deixem espai per sentir i expressar les contradiccions de la  maternitat/ paternitat . Les alegries i les tristeses, un grapat de sentiments que poden arribar a ser difícils d’entendre.

Podem tractar  temes com l’alletament, l’alimentació infantil, les nits amb el nado, el plor, els còlics, les malalties infantils, les vacunes , les relacions entre els diferents membres de la família ,la gelosia dels germans, la sexualitat, control d´esfínters, recuperació del sól pèlvic de la mare, la nova vida en parella…En definitiva tot allò que interessi al grup i que es vulgui compartir.

Aquest espai s´obrirà los dimecres  la tarda amb una trobada amb les famílies per compartir un espai entranyable on les inquietuds ,dubtes, pors, alegries i experiències diàries  de les famílies  seran escoltades i compartides.

Prendrem unes infusions ,xarrarem i jugarem amb els nostres fills i filles, tot creant una consciència col·lectiva de la criança.

Deixa un comentari