Com ens organitzem

Com ens organitzem

Som una Associació on ens organitzem de manera horitzontal i Assembleària ,i treballem a partir d´un número de comissions integrades de forma voluntària per persones vinculades al projecte .

Entenem que el projecte educatiu d´un espai d´aprenentatge és un projecte complex ,profund i nou. L´equip va creixent en funció de les persones que el conformen, i cal cada vegada, estar preparat per a readaptar-se, compartir , consensuar i acordar per a fer créixer el projecte compartit.

Cal crear un equip cohesionat per persones on cada una de nosaltres puguem trobar el nostre lloc, gaudir de l´experiència compartida. No és un objectiu fàcil ,requereix d´unes condicions i característiques que cal anar treballant dia rere dia . Per això la coordinació  , els espais de reflexió i la formació són cabdals per al bon desenvolupament del projecte.

En un projecte d´aquestes característiques sempre és indispensable comptar amb la col·laboració d´ unes famílies compromeses. Les famílies poden participar de l´espai de diverses formes ; participant en algunes comissions de treball, o les famílies acompanyants i voluntàries , sempre encaminades a desenvolupar activitats i projectes d´acord amb la línia pedagògica de l´espai infantil.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s