L´Escola al Bosc

Projectant la nostra emoció cap a la natura i treballant per a compartir la proposta de naturalitzar els espais d´aprenentatge, el Bosc Escola Tataküa ha iniciat un nou camí…

IMG_20171027_120739

En un moment de desenvolupament sense precedents,  la comunitat educativa es pregunta si els espais d´aprenentatge responen a les necessitats reals dels infants del SXXI. Les noves generacions estan cada vegada més desconnectades de la natura, viuen el seu dia a dia en un entorn que els aliena de l´ésser natural, dels instints més vitals que haurien de poder experimentar per a poder desenvolupar-se en totes les seves dimensions. Però amb tot això, els estem demanant que encenguin la consciència d´una vida sostenible per a preservar-la i treballar-ho tot plegat en col.lectiu.

IMG_20171026_120412

Naturalitzar els espais d´aprenentatge per a poder vincular els infants en el seu dia a dia a la natura és un repte , i fer d´aquest procés un espai de diàleg per a la comunitat educativa una oportunitat de transformació.

IMG_20171027_121540

La natura amb els seus ritmes i matisos, acompanyada d´ una mirada respectuosa cap als processos individuals i col·lectius és la que ens permetrà desenvolupar una actitud vital que acompanyarà els desenvolupament saludable del les comunitats educatives i contribuirà a  fer de l´escola un espai ric, seré i motivador.

IMG_20171027_123139

Ens agradaria col.laborar amb les escoles d´infantil i primària, llars d´infants , CSF,així com altres associacions per què puguin experimetar aquests aprenentatges naturalitzats amb els elements i matissos que ens aporta la NATURA, i que constribuïm col.lectivament a crear ambients educatius més CONSCIENTS per a que els infants es connectin significativament amb ells mateixos i  amb el món que els envolta, per a que el treball en comunitat educativa sigue una realitat.

IMG_20171020_111318

És per això que des del Bosc Escola Tataküa volem oferir a les escoles i altres espais d´aprenentage i criança  l´oportunitat de compartir este enton natural, multisensorial i viu on els infants són els protagonistes del seu propi aprenentatge , i els i les mestres i acompanyants som les persones adultes que observem tot els que aquest escenari aporta i ofereix .

IMG_20171019_120209

 

El Bosc Escola Tataküa vol apropar-se a l´escola, treballar i reflexionar amb ella i crear ponts i dinàmiques per col.laborar i crèixer juntes….

IMG_20171026_100058

Foto: Visita Escola Consol Ferré ( Amposta )

Per això amb aquest NOU projecte ,” L´escola al Bosc  “, encoratgem per a què totes aquelles escoles  que ho vulgueu pugueu venir a visitar este racó del Montsianell.

salut i revolucions diàries

més info: espaitatakua@hotmail.com

COMPARTIR ÉS CRÈIXER, ens ajudeu!!!

Tenim oberta una campanya de micromecenatge per a poder transformar aquest entorn natural en un espai segur i amable i que pugui ser visitat molts xiquets i xiquetes i experimentar esta connexió autèntica en la NATURA!!

El link de baix porta a la campanya on podeu col.laborar amb MICRO aportacions!!!

https://www.goteo.org/project/bosc-escola-tatakua-habitant-la-natura

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s