M E T A M O R F O S I

Portem uns dies seguint el cicle de la vida d´uns cucs que venien d´uns ous…que venien d´una copulació…que la van fer dos papallones, que venien de dos crisàlides, que havíen sigut dos cucs…. que  meravellós els cicles de la vida…i les M E T A M O R F O S I S !!

En una petita caixa de cartró…tenim tres fases…cuc , crisàlida i papallona !!! La màgia de la naturalesa en un petit espai…ple de res i buit de tot !!! Complexitat dels canvis en la senzillesa que caracteritza la natura….

I esta, és la mirada que ens agrada compartir….quan les famílies vivim els canvis dels nostres fills i filles, quan els veiem crèixer amb la senzillesa dels moments compartits i la complexitat de les transformacions…les etapes , els canvis , les adaptacions…i tot amb la mirada atenta , comprensiva , amorosa, ferma, reflexiva, autocrítica, dubtosa, insegura…

Deixar espai…reflexar , integrar,  acompanyar les M E T A M O R F O S I S individuals i col.lectives….i compartir estos canvis amb la NATURA !!!

del gateig a caminar , a la manipulació d´elements i artilugis, al llenguatge corporal i verbal, els límits…transformacions vives i tan autèntiques que ens fan protagonistes de la nostra pròpia història!!

Una història que continua a cada instant que respirem…ple d´experiències vives …amb totes les emocions que les acompanyen!!

por, alegria, tristesa, eufòria, frustació, calma….

IMG_20170512_115249

i ara si…unes paraules…d´una mama!!

IMG_20170512_115138

I saltant tolls passegem per la infantesa,
esquitxant d’innocència i alegria aquells petits infants que estan latents en l’esperit dels qui ja l’han perduda.
Som tendresa, som transparència, som un càlid alè de vida.

Àngels López Balada , dóna del Delta i mama de Ona.

Salut i Revolucions diàries

Espai Tataküa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s